YHDESSÄ KOHTI YHÄ PAREMPAA LIHANTUOTANTOA - Kunnon tuottajat kokoontuvat Pietarsaareen


Snellmanin Kunnon Tuottajamessut järjestetään nyt seitsemännen kerran Pietarsaaressa. Messuille osallistuu tänä vuonna Snellmanin Lihanjalostuksen ja tuottajien kanssa yli 60 näytteilleasettajaa.
 

Messujen yhtenä teemana on ”Kestävä alkutuotanto kohti 2025”. Messut alkavat torstaina 3.10. tuottajille ja ammattilaisille suunnatun seminaarin muodossa. Seminaarissa käsitellään mm. lihamarkkinoiden ja kulutuksen muutostrendejä ja miten Snellmanilla on valmistauduttu kohtaamaan ne. Varsinainen messu­päivä on perjantaina 4.10. Pietarsaareen odotetaan yli 1000 lihantuottajaa ja alan ammattilaista vahvistamaan yhteistyötä ja keskustelemaan ainutlaatuisen suomalaisessa lihan tuotantoketjun tavoitteista.
 

Messuilla saa monipuolisen kuvan siitä, miten Snellman ja yhteistyökumppanit katsovat tulevaisuuteen. Snellman on tehnyt tuottajiensa kanssa hyvin monella saralla mittavia panostuksia lihaketjun edelleen kehittämiseksi yhä kestävämpään suuntaan. Snellmanin asiakkaat ja kuluttajat voivat aina luottaa siihen, että me Snellmanilla kunnioitamme ihmisten, eläinten ja ympäristön hyvinvointia. Edetään yhdessä, määrä­tietoisesti, mutta askel kerrallaan kohti yhä parempaa lihantuotantoa.


Tervetuloa!

Kunnon tuottajat kokoontuvat Pietarsaareen