Saumatonta jatkoa Farmarille

Snellmans avdelning

Farmari-näyttelyn toinen päivä sujui saumattomasti rutiinilla. Näyttelyn järjestäjät totesivat että torstaina messuihin oli tutustunut noin 17 500 kävijää (lue asiasta lisää Farmarin nettisivuilla).

 

Farmari

Snellmanin osastolla oli vilkasta sekä teltan infopolulla ja meetvurstikilpailussa että teltan ulkopuolisella alueella. Erityisesti hiekkalaatikossa vierailevien lasten ja vanhempien kasvoilla näkyi tyytyväisiä ilmeitä.


SandlådanBergroth

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annika ja Kenneth Bergroth Kokkolasta vierailivat Farmari-messuilla perjantaina yhdessä kahden lapsenlapsensa kanssa. Snellmanin osaston lisäksi he suunnittelivat käyvänsä lasten isän luona, joka osallistui näytteilleasettajana, sekä kotieläinosastossa.


Bergrothin pariskunta oli erittäin tyytyväinen Snellmanin osaston tarjontaan. Vaikka lapsilla oli kiire ulos hiekkalaatikolle, Kenneth Bergroth ehti arvata meetvurstin painon. Hän paljasti sen verran, että oli lähtenyt 15 cm pitkän meetvurstipalan painosta. Tämä oli ensimmäinen kerta kun Bergrothin pariskunta vieraili Farmari-messuilla. He totesivat, että täällä oli todella paljon ja erittäin mielenkiintoisia asioita koko perheelle.

NordlundVIP-kabinettet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nordlundin perhe Purmon Lillbysta, Pedersöressä käyttivät tilaisuutta hyväkseen ja ottivat vapaan päivän perheen tilasta viettääkseen sen Farmari-messuilla. Snellmanin osastolla he osallistuivat kyselykilpailuun ja infopolkuun ja Ann Nordlund totesi, että vaikka teltassa oli paljon kävijöitä samanaikaisesti, sen läpi kulkeminen oli helppoa.

Ann ja Daniel Nordlund myyvät välitysvasikoita ja teuraseläimiä Snellmanille. Heidän mielestään yhteistyö Snellmanin kanssa toimii erittäin hyvin. Kun tarvetta on, soitamme alue-edustajalle Mårten Lassfolkille ja eläinilmoitukset hoidamme Anelman kautta. Nordlundin perhe käyttää hakerasti Snellmanin tuottajakauppaa ja tyttäret mainitsivat meetvurstin suosikkina Herra Snellmanin tuotteista.

Djurtransportbilen

 

Kotieläinosaston yhteydessä yksi Jukka ja Mauri Takasen eläinkuljetusautoista on näytteillä. Puoliperävaunu, jota etupäässä käytetään sikojen kuljetukseen, houkutteli paljon uteliaita kävijöitä näyttelyn kahtena ensimmäisenä päivänä. Takaset kuljettavat suurimman osan Farmari-messuilla näytteillä olevista naudoista ja sioista.

 

FarmariFarmari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Messujen aikana olemme saaneet runsaasti positiivisia kontakteja sekä tuottajiin että kuluttajiin ja voimme siis olla erittäin tyytyväisiä tähänastisiin messuihin, sanoo alkutuotannon johtaja Tomas Gäddnäs. Olemme solmineet yhteyksiä moniin uusiin tuottajiin ja Snellman herättää suurta kiinnostusta mikä on positiivista. Tavoitteenamme on lisätä sikojen ja erityisesti nautojen alkutuotantoa, sekä määrällisesti että laadullisesti.

Snellman esittelee naudan tuottajille myös Farmaribonuksen, joka on 5c/kg Farmari-messujen ja koko elokuun aikana myydyistä naudoista (katso erillinen artikkeli).

 

FarmariFarmari