Tasavallan presidentti vieraili Snellmanin osastolla

Tasavallan presidentti

Tasavallan presidentti Tarja Halonen ja tohtori Pentti Aravirta vierailivat lauantaina aamupäivällä Snellmanin osastolla. Presidentti ja hänen 20 hengen saattueensa saapuivat tihkusateessa osastolle klo 10 heti Farmari-messun avattua. Snellman-konsernin toimitusjohtaja Martti Vähäkangas vastaanotti presidentin ja kertoi Snellmanin toiminnasta ja messun teemasta ”Maatilan parhailta perhemaatiloita Herra Snellmanin tuotteiksi”. Tarja Halonen noteerasi heti sikaketjusta kertovan infopuun otsikoista "Lihaksikkaat ja vähärasvaiset siat", ja kommentoi sitä sanomalla, että se olisi sopiva humoristinen T-paidan teksti.

Martti Vähäkangas kertoi myös Kunnon jauhelihan lanseerauksesta ja presidentti olikin jo aikaisemmin tutustunut Snellmanin konseptiin, jossa käytetään ainoastaan tuoreita pakastamattomia raaka-aineita jauhelihassa. Tarja Halonen kertoi, että hän tuntee hyvin ja käyttää mielellään Snellmanin tuotteita.
Presidentti oli myös erittäin kiinnostunut Herra Snellmanin maailmasta, joka osastolla näkyi ensisijaisesti vierailijoille jaettavissa postikorteissa ja tarroissa. Tarja Halonen sai mukaansa kotiin useita postikortteja ja yhden Maatilan Parhaat eväät -kangaskassin MP-infolehtiään varten.
Pihalla presidentti kohtasi viisivuotiaan Eemelin ja hänen pikkusiskonsa, jotka lauloivat laulun presidentin saattueelle.  

Tasavallan presidenttiTasavallan presidentti