Onnistunut messu maataloudelle ja suomalaisille elintarvikkeille

Farmari-messut ovat ohi ja Snellmanilla voidaan olla tyytyväisiä onnistuneeseen viikonloppuun.  
– Haluamme kiittää messuilla kävijöitä, yhteistyökumppaneita ja järjestäjiä, jotka kaikki ovat myötävaikuttaneet siihen, että Farmari-messuista tuli onnistunut tilaisuus, sanoo alkutuotannon johtaja Tomas Gäddnäs.


Neljän messupäivän aikana kävijöiden määrä nousi 76 000. Snellmanin osasto houkutteli myös runsaasti kävijöitä. 17 000 kävijää vastasi infopolun kysymyksiin ja osallistui messukilpailuun. Lisäksi jaettiin 8 000 ilmapalloa, 30 000 meetvurstipakettia ja lähemmäs 20 000 Herra Snellman -postikorttia. Maatilan Parhaat VIP-kabinetissa käyneiden tuottajien antama palaute oli positiivinen. Messujen aikana Snellman tarjosi sopimustuottajilleen Panini-leipää sekä juomaa.

Farmari onnistui markkinoimaan suomalaisia elintarvikkeita laajemmalle piirille

Farmari-messut osoittautuivat erittäin onnistuneeksi lähituotetun ruuan ja suomalaisen alkutuotannon markkinointitilaisuudeksi. ProAgrian Keskipohjanmaan satavuotisjuhlan päätöspäivän aikana pitämässään juhlapuheessaan pääministeri Matti Vanhanen nosti esiin suomalaiset elintarvikkeet. Hän totesi, että puhdasta ja lähituotettua ruokaa arvostetaan yhä enemmän, ja painotti sitä kuinka tärkeää on, että lähituotettu ruoka löytää tiensä kaupan hyllyille ja kouluihin. Sertifioitu puhtaus on suomalaisten elintarvikkeiden kilpailuetu maailmanmarkkinoilla.  

Snellmanin osastoSnellmanin osasto

Snellmanin osastoTarja Halonen Snellmanin osastolla