Alkutuotanto saa vahvistusta

KP

Kirsi Partanen on nimitetty Snellmanin Lihanjalostuksen MP-rehupäälliköksi 20.5.2013 alkaen. 

Kirsi Partanen toimii tällä hetkellä Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen MTT:n vanhempana tutkijana Hyvinkäällä, erikoisalanaan sikojen rehu- ja ruokintatutkimus.

 

Kirsin päätehtäviä tulee olemaan Maatilan Parhaat-ketjussa oikeiden rehujen saatavuuden varmistaminen, mm. varmistaen gm-vapaus. Lisäksi työtehtäviin kuuluu kokonaistaloudellisesti parhaiden rehuratkaisujen hakeminen Snellmanin suomalaiselle sika-ainekselle sekä uusien yhteistyömallien luominen rehuteollisuuden kanssa. 

Kirsi tulee raportoimaan alkutuotannon johtajalle Tomas Gäddnäsille. 

 

-Odotan mielenkiinnolla uuden työn alkamista. On erittäin mukavaa, että työ on hyvin käytännönläheistä ja sisältää paljon yhteistyötä tilojen kanssa. On myös mukava saada hyödyntää tutkijan työssä kertynyttä tietotaitoa käytännössä, Kirsi sanoo.

Työn vastapainona Kirsi viettää mielellään aikaa perheensä kanssa. Vapaa-aikaan kuuluu myös mökkeilyä ja asuntoautoilua.

 

-------------------------------


JJ

Jouko Jaakola on nimitetty Snellmanin Lihanjalostuksen MP-nautapuolen alue-edustajaksi 15.4.2013 alkaen. 
Jouko on aikaisemmin työskennellyt HK Agrin alkutuotannossa nautakentän edustajana. 

 

Joukon tehtäviin kuuluu maito- ja nautatilojen asiakassuhteiden hoitaminen ja kehittäminen Etelä-Pohjanmaalla, Satakunnassa ja Keski-Suomessa sekä uusien naudantuottajien hankkiminen Snellmanin tuotantoketjuun. 

Jouko tulee raportoimaan nautapuolen kenttäpäällikölle Vesa Hihnalalle.

 

-Olen ollut vastaavissa tehtävissä jo kohta 12 vuotta ja parasta työssä on se, että koskaan ei ole ollut kahta samanlaista työpäivää, Jouko kertoo. Vapaa-ajan harrastuksiin Joukolla kuuluu niin metsästys kuin oman paikkakunnan palokuntatoiminta. Kotipaikkakunnallaan Isojoella Joukolla on myös viljatila, joten touhua riittää, perheeseen kun kuuluu myös kolme poikaa. 

 

Tervetuloa Snellmanille, Kirsi ja Jouko.

Toivomme että tulette viihtymään!