Snellman hakee jälleen lisää tuottajia

Herra Snellmanin asema on edelleen vahvistunut Suomen lihamarkkinoilla sekä naudan- että sianlihan osalta. Kuluttajat ovat vahvasti Snellmanin puolella ja varsinkin laadukkaassa erilaistumisessa on Snellmanin vahvuus. Lisääntyneen kysynnän ansiosta lihatarpeemme kasvaa jälleen. 
 

Snellmanin Lihanjalostus on sopeuttanut lihamäärät yrityksen tarpeeseen, ja tuotantoketjuun ei ole muutamaan vuoteen haettu uusia tuottaja-asiakkaita. Snellman avaa nyt taas hetkellisesti tuotantoketjunsa uusille sopimustuottajille. Lisäystarve on 2-3 milj. kg sianlihaa ja 1-2 milj. kg naudanlihaa. Haemme tällä hetkellä Herra Snellmanin tuotantoketjuun 100 uutta maitotilaa, muutamia erikoistuneita nautatiloja, muutamia emakkotiloja (1000 emakkopaikkaa) ja muutaman lihasikalan (8000 kasvatuspaikkaa). Haemme kasvua lähivuosien tarpeeseen myös parantuneen tuottavuuden ja erillisen syksyllä valmistuvan investointiohjelman kautta.
 

Snellmanin tuotantoketju on erikoistunut GM-vapaaseen lihantuotantoon. Lisäksi sikaketju pohjautuu aidosti suomalaisiin sikoihin. Arvostamme tuottajia, jotka arvostavat laatua ja joilla on positiivinen asenne tuotannon pitkäjänteiseen kehittämiseen. Snellmanin tuottajahinnoittelu suosii myös laatua, tuotannon tehokkuutta ja kehittämistä.
 

Jos olet kiinnostunut tuottajayhteistyöstä Snellmanin kanssa, ota yhteyttä täyttämällä linkin takana oleva lomake.

Tervetuloa mukaan pitkäjänteiseen kehitystyöhön aidosti suomalaiseen lihaketjuun! 
 

Yhteydenottolomake
https://anelma2.snellman.fi/index.php?id=1&moduliid=1&oy=1#yht