Hyvää Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta!

Hyvät tuottajat ja yhteistyökumppanit!
 

Tapahtumarikas vuosi 2017 lähestyy loppuaan. Pitkittynyt sadonkorjuuaika toi tuottajille poikkeuksellisia haasteita, me Snellmanilla koimme organisaatiomuutoksia sekä haastavan raaka-aine tilanteen.
 

Näistä haasteista huolimatta vuosi 2018 näyttää Snellmanilla positiiviselta. Snellmanin tuotteilla on vuoden 2017 aikana kova kysyntä. Olemme jopa onnistuneet nostamaan markkinaosuuksiamme useimmissa tuoteryhmissä. Snellmanin strategia on myös jatkossa vahvistaa rooliaan kotimaan markkinoilla suomalaisen lihan ja suomalaisten perhetilojen kautta.
 

Vahvistaaksemme asemaamme kotimaan markkinolla tarvitsemme lisää lihaa. Snellman on hyvin tietoinen tuottajien tämän hetken haastavasta taloudellisesta tilanteesta.    
 

Tästä syystä Snellman on päättänyt, että vuonna 2018 keskitymme varmistamaan riittävän raaka-aineen saannin tuleville vuosille. Myyntimme on onnistunut saamaan hinnankorotuksia kaupalta syksyn aikana ja myös ensi vuoden alussa. Nämä hinnankorotukset tulevat näkymään niin sian- kuin naudantuottajahinnoissa vuoden 2018 aikana.


Hyvää Joulua ja siunattua Uutta Vuotta!