Nyt alkaa siemenkampanja: Siemenannokset puoleen hintaan heinäkuusta syyskuuhun!


Siemenkampanja jaksolle 1.7.-30.9.2018
 

Figenin siemenhinnasto uudistetaan ja yksinkertaistetaan 1.7.2018 alkaen. Snellmanin Lihanjalostus aloittaa samanaikaisesti siemenkampanjan sponsoroimalla annosten hintaa.


Figenin jalostusohjelma on uusittu ja Kauhavan karjuasema on sisäänajettu. Nyt haluamme panostaa siihen, että uudistus palvelee mahdollisimman hyvin tuottajia ja kannattavuutta. Haluamme tarjota Snellmanin sopimustuottajille Muskeli- ja Matriarkka siemenannokset puoleen hintaan jaksolla heinä-syyskuu 2018. Kampanjan aikana vain puolet annosten hinnasta laskutetaan tuottajilta, Snellman vastaa 50 prosentista.


Siemenkampanja on Snellmanin sopimustuottajille, joilla on voimassa oleva MP-sopimus ensi vuoteen saakka, eli sopimus ei saa olla irtisanottu. Alennus koskee korkeatasoisia Muskeli- ja Matriarkka-tason siemenannoksia, ei perussiementä. Alennus koskee annoshintoja, ei toimitusmaksuja. 


Kampanjan aikana Snellmanin sopimustuottajat maksavat vain 3,15 € Muskeli-annoksesta, 9,50 € Matriarkka-annoksesta ja 11,00 € Matriarkka Super-annoksesta.
 

Kampanjan kautta Snellman haluaa myös: 

  • Kannustaa käyttämään mahdollisimman parasta Muskeli-siementä lihaporsaille
  • Kannustaa käyttämään mahdollisimman parhaita Matriarkka-karjuja emakoiden uudistukseen
  • Maksimoida siemennettyjen emakoiden lukumäärän, jotta sianlihamäärä kasvaisi kesälle 2019.
     


Siemenannoksilla on jatkossa sama hinta tilausajankohdasta riippumatta. Aiemmin annoshinta riippui siitä, oliko kyse ennakkotilauksesta tai saman päivän tilauksesta.  Jatkossa annosten hinnoittelu on edullisemman ennakkohinnaston mukaista.

Saman päivän tuotantoon tehdyt tilaukset tulee tehdä klo 7.30 mennessä. Myöhemmin (klo 7.30-9.00) tehdystä saman päivän tuotantoon menevistä tilauksista peritään jälkitoimituslisä.


Katso uusi siemenhinnasto ja ohjeet tästä.


SIEMENHINNASTO