Herra Snellmanin kuluttajasuosikit uudistuvat ja kehittyvät

Parempi maku, luonnollisempi, kuluttajaläheisempi. Snellmanin helmikuun lanseerauksissa näkyy panostus kuluttajasuosikkeihin. Lue lisää maksapasteijoista, Delikanasta sekä lapsiperheiden suosikista – kuorettomasta juustonakista.

Herra Snellman liemessä – maksatuotteet uudistuvat

Snellmanin maksapasteijat ovat olleet pitkään suomalaisten suosiossa, ja kattaus on ollut vuosien saatossa sekä monipuolinen että vivahteikas. Nyt tuoteperhe läpikäy pienen mutta näkyvän kohennuksen, kun sekä pakkaus että resepti uudistetaan.

Varsinaisia muutoksia itse tuotteisiin ei nimellisesti ole luvassa, mutta teko- ja pakkaustavassa on kyseessä suorastaan vallankumous. Snellman siirtyy helmikuusta lähtien kaksiosaiseen pakkaukseen maksapasteijoiden suhteen. Uudistuksen tavoitteena on sekä ostamisen helpottaminen että hävikin vähentäminen.

Itse askin sisälle tapahtuu myös suuri muutos, kun pasteijoiden resepti ottaa askeleen kuluttajalähtöisempään suuntaan korvaamalla maidon lihaliemellä.


» Lue lisää maksapasteijauudistuksesta: snellman.fiPerheystävällinen nakki


Herra Snellmanin pitkä ja menestyksekäs yhteistyö 115-vuotiaan Valion ja sitä kautta heidän 4700 maidontuottajansa kanssa saa jatkoa vuoden 2021 aikana. Kaupan hyllyihin ilmestyy perheystävällinen, kuoreton nakki, jossa yhdistyvät laadukas kotimainen liha ja Suomen perinteikkäin ja suosituin juusto, Oltermanni.

Snellmanin Kunnon kuoreton nakki on noussut yhdeksi Suomen myydyimmistä lihavalmistetuotteista. Kuorettomat nakit ovat todella tärkeä tuoteryhmä kuluttajille. Kuukausittain myydään yli miljoona kiloa kuorettomia nakkeja Suomessa. Kinkkuleikkeleiden jälkeen ne ovat lihavalmisteiden suurin tuoteryhmä kaupoissa.

» Lue lisää Kunnon kuorettomasta juustonakista: snellman.fiDelikana – Enemmän makua ja luonnollisempia raaka-aineita

Herra Snellman tuo helmikuussa kauppoihin uudet, kevyet leikkeleet, joiden raaka-aineet on valittu huolella. Kyseessä on ensimmäinen kokolihatuote, jossa Snellmanin oma lihaliemi luo perustan makuelämykselle. Lisäksi tuotteet tehdään täysin ilman nitriittiä.

Delikanasta löytyy kahta eri makuvaihtoehtoa, lempeästi savustettu ja pehmeän pippurinen. Kummassakin tuotteessa makua vahvistetaan itse tehdyllä, maukkaalla kanaliemellä ja aromien sijaan käytetään vain aitoja mausteita. Lempeästi savustetussa Delikanassa luonnollisuus ja raaka-aineiden puhtaus korostuu myös aidon leppäsavustuksen kautta.


» Lue lisää Delikana-tuotteista: snellman.fi